Het Wijkplatform Geleen-Zuid & de Kluis wordt vaak de oren, ogen en extra handjes van de gemeente genoemd. Het platform bestrijkt ook een groot gebied in het Geleense. Zie: kaart
Om deze, met name oren en ogen, ook fysiek een verschijningsvorm te bieden is in het verleden de wijkkrant in het leven geroepen.

Alle wijkkranten zijn terug te lezen via: wijkkranten

Was het in eerste instantie een zwart/wit bla(a)d(je) gemaakt door enkele enthousiaste amateurjournalisten, langzaam groeit het geheel uit tot een meer professioneel glossy, 2 à 3 keer per jaar verschijnend, wijkblad in full colour met een grote variatie in artikelen en wetenswaardigheden welke aangeleverd worden door o.a. scholen, verenigingen, woningcorporaties, gemeente, politie en burgers.

Het blad, met een oplage van ca. 6500 exemplaren wordt thans nog gedeeltelijk gerealiseerd met financiële steun van de gemeente. De redactie wil echter in de toekomst geheel selfsupporting worden en één van de middelen hiervoor is de toevoeging van een “beperkt” aantal advertentiemogelijkheden in het wijkblad.

De mogelijkheden en prijzen voor een adverteren in de wijkkrant zijn als volgt

adverteren

Indien na het lezen van deze info uw interesse gewekt is voor (een) mogelijke advertentie(s), kunt u vrijblijvend contact opnemen met de redactie